Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Assassin's Creed: Origins - PS4 Assassin's Creed: Origins - PS4 Assassin's Creed: Origins - PS4 Assassin's Creed: Origins - PS4 Assassin's Creed: Origins - PS4 Assassin's Creed: Origins - PS4

Assassin's Creed: Origins - PS4

Ubisoft | v.a. €53,99

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • PlayStation 4 | PEGI-leeftijd: 18 | Avontuur | 27 oktober 2017 | Barcode: 3307216025818

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
bol.com
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis €54,99 Naar aanbieder
AllYourGames.nl
Shopscore: 9.0
Nu besteld, donderdag in huis €53,99 Naar aanbieder
Gameresource
Shopscore: 8.9
Nu besteld, donderdag in huis €58,99 Naar aanbieder
Videogames.nl
Shopscore: 8.8
Nu besteld, donderdag in huis €72,00 Naar aanbieder
DVDOutlet.nl
Shopscore: 8.3
Nu besteld, donderdag in huis €74,51 Naar aanbieder
Multimediastore L'Obcede
Shopscore: 9.0
3 - 7 dagen €67,99 Naar aanbieder
Toys and Co
Shopscore: 8.7
1 - 2 dagen €75,26 Naar aanbieder
M a r i j n
Shopscore: 8.4
1 - 8 dagen €55,00 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Assassin's Creed OriginsOmschrijving
Liefhebbers van Assassin's Creed hebben langer dan ooit moeten wachten op het vervolg van Assassin's Creed Syndicate uit 2015. Sinds 2007 kwam de ene editie na de andere uit, maar voor de release van Assassin's Creed Origins heeft Ubisoft de spanning extra opgebouwd. In oktober 2017 is het dan eindelijk zover en komt het langverwachte Assassin's Creed Origins uit. In Assassin's Creed Origins gaat het verhaal helemaal terug naar het begin van de stichting van het Broederschap der Assassijnen. Daarnaast is er ontzettend veel werk gemaakt van het speelveld dat zich afspeelt in het oude Egypte met onder andere de piramides en sfinx van Gizeh. Je kunt je vrijer dan ooit bewegen door het speelveld en tevens uitgebreid onderwater zwemmen. Ten slotte introduceert Ubisoft met Assassin's Creed Origins een compleet nieuwe manier van vechten in de vorm van Action-RPG en een mooi overzicht over het speelveld via adelaar Senu.

Terug naar de oorsprong in het oude Egypte
Na maar liefst vijftien delen ga je met Assassin's Creed Origins helemaal terug naar het oude Egypte waar het allemaal begon. Je ontdekt de geheimen en mythes rondom de stichting van het Broederschap der Assassijnen die een grote invloed hadden op de voorgaande Assassin's Creed games. Het verhaal in Origins centreert zich rondom het personage Bayek, de beschermer van het oude Egypte.

Indrukwekkend speelveld met onderwaterscènes
Het speelveld van Assassin's Creed Origins is groter dan ooit en minstens twee keer zo groot als het speelveld van Assassin's Creed Syndicate. En daarbij hoef je niet bang te zijn dat het vooral uitgestrekte zandvlaktes zijn. Het oude Egypte is behoorlijk groener dan het huidige Egypte. Het speelveld bestaat naast woestijnvlakten uit een mooie mix van weelderige fauna, oases en Nijldelta. Een andere grote verandering is de onderwaterwereld in Assassin's Creed Origins. Sinds Assassin's Creed IV Black Flag is zwemmen in het water beperkt mogelijk. Hier onderscheidt Origins zich van zijn voorgangers. Je kunt vrij in het water duiken om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een schat op de bodem van de zee.

Vecht op een nieuwe manier met Action-RPG
Met Action-RPG wordt er in Assassin's Creed Origins een nieuwe manier van vechten geïntroduceerd. Bij Syndicate was er al wel sprake van een RPG-achtige features en werden nieuwe wapens vaak beschikbaar na het bereiken van een nieuw level. Bij Origins heb je de beschikking over een groot arsenaal aan nieuwe wapens die je gaandeweg op je weg zult vinden. Bij Origins heb je niet alleen meer vrijheid in het verkennen van het speelveld, ook tijdens gevechten heb je meer controle. De uitdaging is om te anticiperen op de bewegingen van je tegenstander en op het juiste moment toe te slaan.

Een nieuwe kijk op Assassin's Creed
In Assassin's Creed Origins wordt de beleving intenser en realistischer. Zo is de kleine kaart, waarmee je je in Assassin's Creed Syndicate nog mee kon oriënteren, uit het beeld verdwenen. Zo ervaar je het fantastische Egyptische landschap in Origins op zijn best. Om toch een overzicht over het speelveld te krijgen, wordt de adelaar Senu geïntroduceerd. Hij vliegt op grote hoogte over het gebied zodat je je kunt oriënteren en weet hoe je je weg moet vervolgen.

Productinformatie

Platform PlayStation 4
Genre Avontuur
Speleditie Standard edition
Gesproken taal en
Format Blu-ray
Release datum 27 oktober 2017

Doelgroep

Doelgroep Fanatieke gamer
Minimale leeftijd 18
Inhoud leeftijdsindicatie Geweld

Spelopties

Online abonnement vereist Geen abonnement vereist
Online optie Ja
Online multiplayer Nee
Splitscreen Nee

Technische gegevens

Regio Region Free
Systeemeisen Sony PlayStation 4 console + controller(s). Werkt niet op een PlayStation 2 of 3!

Levering

Retour- en annuleerbeleid Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina
Verpakking Amaray

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.